La Intersindical constitueix la Secció Sindical al Departament de Drets Socials

A finals de juliol es va constituir la Secció Sindical de La Intersindical al Departament de Drets Socials. Un pas més cap a aconseguir tenir seccions sindicals en tots els departaments de la Generalitat.

La Secció Sindical constitueix la unitat bàsica de l’acció sindical en els centres de treball i és fonamental per determinar i detectar les problemàtiques particulars d’un departament i, per tant, de cercar les millores laborals necessàries, reivindicar-les i posar-les en pràctica.

Aquest Departament juntament amb l’Educació i la Sanitat són els pilars fonamentals de l’estat del benestar. És per això que des de La Intersindical volem fer valdre totes aquelles companyes i companys que desenvolupen la seva feina en residències, centres de dia o casals de gent gran, en centres de menors, en serveis a la joventut, en serveis d’habitatge, en serveis d’atenció a l’adopció i a l’acolliment, en les oficines d’atenció d’afers socials, en els serveis territorials i en els centrals entre molts altres llocs que s’ocupen dels drets i els serveis socials de les persones.

La Intersindical, doncs, ens posem a treballar al Departament de Drets Socials per tal de defensar els drets laborals de tot el personal i per fer efectiu aquest objectiu hem organitzat l’equip següent:

Coordinadora de la Secció Sindical: Lali Paredes (eulalia.paredes@gencat.cat)

Organització: Oriol Casacuberta (oriol.casacuberta@gencat.cat)

Delegada de prevenció: Maria Rosa Comellas (rcomellas@gencat.cat)

Assessorament: David Hereu (david.hereu@gencat.cat)

Formació: Antoni Veciana (antoni.veciana@intersindical-csc.cat)    

Acció Sindical: Marc Sallas (marc.sallas@intersindical-csc.cat)      

Davant de qualsevol problemàtica, qüestió o consulta laboral no ho dubtis: posa’t en contacte amb els teus representants al Departament.