242 – Page not found!

Cada mitja hora prems l’F5 per refrescar la pàgina de la convocatòria 242.

Res de nou.

Per a qui no ho sàpiga és la 242 el procés de selecció per proveir 760 places de l’escala superior d’administració general del cos superior d’administració (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya que va sortir a finals de 2019.

Aquest juliol passat vas fer els darrers exàmens a la Facultat d’Economia i Empresa de la Diagonal i a hores d’ara encara no han sortit les notes del cas pràctic. Mentrestant sí que han sortit les llistes provisionals dels processos d’estabilització, d’entre els quals els del grup A, subgrup A1, i això t’ha deixat, com altres milers d’opositors de la 242, en els llimbs, en una sala de la qual no en pots sortir, com aquella pel·lícula L’àngel exterminador de Buñuel, on tothom està perplex en un espai fora del temps i de la realitat. Hi ha tantes preguntes sense resoldre per l’afectació dels dos processos que han coincidit en el temps, que no acabaríem.

Des de La Intersindical també estem perplexes com tu, després d’empaitar molt hem sabut i hem comunicat que els resultats es preveuen en dues setmanes. També que s’està pendent d’un aspirant que ha de fer la segona part de les proves. A més se’ns ha comunicat que el concurs de mèrits va més lent del que es preveia, però que la intenció de Funció Pública és que la convocatòria 242 es resolgui abans del concurs de mèrits, deixant, per tant, la possibilitat «d’alliberar» places del concurs de mèrits.

Fet i fet, continuarem dues setmanes, pel cap baix, prement l’F5 cada mitja hora, per poder informar-te de seguida que se sàpiga alguna cosa d’aquesta lenta, trista i dissortada convocatòria.