La Intersindical celebra el congrés fundacional de la seva Federació de Serveis Privats

 Aquest dissabte 8 d’octubre,a la Sala-Auditori del CIEMEN de Barcelona, s’ha celebrat el 1er Congrés de la Federació de Serveis Privats de La Intersindical. Amb la constitució de la darrera federació del sindicat donem un pas important per enfortir el sindicalisme nacional i de classe.

La Federació de Serveis Privats s’ha proposat com a principals objectius coordinar la tasca de les seccions sindicals, crear-ne de noves, i enfortir l’acció sindical dins l’empresa.

El Congrés ha comptat amb la presentació de Sergi Perelló, Secretari General del sindicat que ha destacat que necessitem un nou model sindical que lluiti per millorar les condicions laborals de la classe treballadora catalana.

El nou Secretariat de la Federació de Serveis Privats està format per:

– Coordinador Federal: Vicenç Garcia Soto.

– Secretaria d’Organització: Jos Ant Valverde Ramírez.

– Secretaria d’Acció Sindical i prevenció de riscos laborals: Esther Ortiga Teixidó.

– Secretaria de Feminisme: Charo Gómez Gallego.

– Secretaria de Formació: Manel Zaragoza Salgado.

El Secretari federal ha destacat que la Federació la forma tota l’afiliació, i que aquest Secretariat federal treballarà colze a colze amb tothom per aconseguir el màxim d’implicació i fent que La Intersindical sigui l’eina que ajudi a millorar les condicions laborals de les classes populars del país.

Ha clos la jornada del Congrés Marc Faustino, Secretari Nacional d’Acció Sindical, qui ha destacat la importància de la lluita i l’organització en els centres de treball.